Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Események

Cikkek

SIKERES NŐK A RÁK ELLEN

2010.01.13

Kép Az első SIKERES NŐK A RÁK ELLEN jótékonysági eseményt 2007 szeptember 16-dikán rendeztük meg Budapesten. 2010-ben ismét megszervezzük. 100 golfozó nő egy időpontban egy golfpályáján. Lehetetlennek tűnő feladat. Nekünk mégis sikerült már egyszer. Idén megismételjük ezt a remek eseményt, hogy bebizonyítsuk, hogy nem véletlen volt!

 

Családi Napok

2010.01.13

Kép A napsugaras tavasz beköszöntével igyekezzünk minél több időt eltölteni a szabad levegőn, mozogjunk, sportoljunk. Ezt a felfrissülést a szervezet meghálálja, és soha nem gondolt energiák szabadulhatnak fel bennünk.

A golf összeköt, nemcsak gyerekeinkkel, férjeinkkel és barátainkkal hanem más sorstársunkkal. A közös játék, aktivitás talán az egyik legnagyobb összekovácsoló erő, örök barátságok születhetnek. Szerintünk fantasztikus érzés, amikor egy golfpályán idegenek csatlakoznak a csoportunkhoz, akiktől a játék végén úgy búcsúzunk, mint régi ismerősöktől. Éljünk ezekkel a lehetőségekkel, mert testünk, lelkünk gazdagodik tőlük!

 

Balansz Ifjúsági Kupa

2010.01.13

Kép

Egy versenysorozatot hívtunk életre a golffal ismerkedő gyermekek számára. Célunk, hogy rendszeresen találkozzanak korosztályukkal, ismerjék meg egymást és már korán barátságok szövődjenek közöttük.

 

 

 

 

Női Klubnapok

2010.01.13

Kép 2010-ben hét alkalommal jövünk össze golfozó barátnőinkkel, hogy együtt sajátítsuk el a golf sport alapütéseit, szabályait. Kellemes környezetet biztosít számunkra a Hajógyári szigeten a Golftanya.